Utskiftning av dører/vinduer

Riktige dører er nøkkelen til å bygge helheten i din bolig.

Utskiftning av dører/vinduer

Vår ekspertise omfatter montering av ulike typer dører. Trenger du råd og veiledning for å velge riktig dør, er vi glade for å tilby en befaring hjemme hos deg.

En passende og solid ytterdør forsterker førsteinntrykket av boligen din. I dag stilles det høye krav til inngangsdøren – den skal være innbruddsikker, brannsikker, lydisolerende, trekkfri og stabil under alle temperatur- og værforhold. Døren må også tåle mekanisk slitasje og solstråler, være funksjonell for rullestolbrukere, og enkel å låse opp og igjen. Før du investerer i nye dører, er det viktig å nøye vurdere hva som er viktig for deg og din familie.

Hvilke dører vil du bytte?

Ytterdører: Ytterdøren er husets ansikt og det første gjestene legger merke til. Vi tilbyr et mangfold av ytterdører i ulike størrelser, design og farger – noe for enhver som ønsker å bytte dør.

Innerdører: Når du skal skifte innerdører, er det essensielt å tenke på husets innredning. Vi tilbyr et bredt utvalg av innerdører med forskjellige utforminger.

Brann- og lyddører: Vi tilbyr dørblader som oppfyller brannsikkerhetskrav (B30) eller branndører i stål (A60). Vi gir deg råd og veiledning, støttet av kompetansebevis for branntetting.

Balkong- og skyvedører: De lekreste balkong- og skyvedørene gir terrassen din ekstra sjarm. Vi hjelper deg med å finne din stil blant våre mange leverandører.

Bod- og hyttedører: Spesielle dører for bod og hytte, utviklet for å tåle det norske klimaet, enten det er på fjellet eller ved havet.

Listing: Nye dører fortjener en vakker innramming. Vi tilbyr et bredt spekter av dører som vil passe din stil og innredning, og vi er mer enn villige til å hjelpe deg med å velge riktig.

I vårt dørsortiment finner du kun produkter fra seriøse produsenter som deler vår filosofi når det gjelder kvalitet.

Når skal vi bytte vinduer og hvorfor?

Det kan være lurt å vurdere å erstatte vinduene dine dersom de er eldre enn 20 år. Eldre vinduer slipper ut omtrent 2,5 ganger mer varme enn sine nyere motparter. Isolasjonsevnen måles ved hjelp av U-verdier, hvor lavere U-verdi indikerer bedre isolasjon.

Typisk har gamle vinduer en U-verdi på rundt 5. For sammenligningens skyld var den nødvendige U-verdien i Plan- og bygningsloven i 1985 satt til 2,4. Dagens standarder har imidlertid endret seg, og nå kreves det en U-verdi på mellom 0,8-1,2, avhengig av om det dreier seg om nybygg eller rehabilitering.

Når du velger å bytte dør hos oss, kan du som kunde forvente høy standard både når det gjelder gode råd, utførelse og design.