Om oss

Bedriften ble etablert i 1995 og har en betydelig historie innen byggebransjen.

Totalentreprenør

Gjennom årene har vi opparbeidet oss bred og solid erfaring med større entrepriser for næringsbygg samt store og små oppdrag innen butikker og kontorer.

I tillegg til våre kjerneområder i byggebransjen, utfører vi også innredningsarbeider, montering av utstillinger og butikkinnredninger.

Store totalentrepriser

Vi står frem som et av distriktets ledende byggmesterfirmaer, med omfattende erfaring innen store totalentrepriser. Bedriften er totalt 15 ansatte. Vår tilnærming involverer å lede hele byggeprosessen fra A til Å i nært samarbeid med våre kunder. Vi vektlegger å opprettholde åpen dialog gjennom hele prosessen, og våre korte beslutningsveier muliggjør raske avgjørelser for å sikre at prosjektet fullføres i henhold til avtalt tid og pris.

Kunder med tyngde

Velkjente bedrifter og kommuner har valgt oss som sine foretrukne partnere innen totalentrepriser. Våre kunder gir tilbakemeldinger som bekrefter deres tillit til at vi leverer høy kvalitet, overholder avtalt pris og leveringstidspunkt.

Vi er kvalifiserte til å håndtere byggesøknader og er klare til å tilby nødvendig assistanse. Vårt firma tilbyr også kostnadsfri befaring og et uforpliktende tilbud på deres kommende byggeprosjekt. Vi er dedikert til å sikre at våre kunder får den beste service og kvalitet gjennom hele prosessen.


Last ned vår logo: Til trykk, pdf-format