Himlinger

Vi tilbyr akustiske og dekorative himlinger (systemhimlinger) fra anerkjente produsenter, som påvirker lydforholdene i rommet basert på konstruksjon og materialvalg.

Himlinger

Lydgjennomgang og akustikk er avgjørende for et vellykket rom, og valgene som tas påvirker funksjonaliteten. Systemhimlinger skjuler også tekniske installasjoner uten å hindre tilgang. Vår kompetanse sikrer optimal romutforming.

Himlingen fungerer som en sentral del av interiøret, skjulende ventilasjon og elektronikk samtidig som den er en visuell del av rommet.

Systemhimlinger, også kjent som T-profil-himlinger, består av bæreskinner og himlingsplater. T-profilen gir tilpasningsmuligheter til ulike rom og bygninger.

Fordeler med utbedring av himlinger

Fordeler med systemhimlinger inkluderer enkel montering/demontering, brannmotstand, reparasjon/erstatning, skjuling av ventilasjon og elektriske føringer, tilpasningsdyktighet i ulike lokaler, lydabsorbering, og tilpasningsmuligheter for farge og design.

Ved valg av himlingsplater bør behov som miljø, lyd, brann og lys vurderes. Spesielle krav som fuktighetstoleranse i våtrom eller hygiene i kantiner påvirker materialet. Lyd- og brannkrav, samt tilpasning til lysforhold, er avgjørende.

Himlingsplatene kommer i ulike materialer og kantprofiler som påvirker utseendet. A-kant gir en slett overflate, mens E-kant skaper et mellomrom for et spesielt uttrykk. Fargevalget påvirker romfølelsen, med hvite himlinger som gir lysere rom, mens mørke himlinger gir et intimt preg.

Systemhimlinger tilbyr muligheter for tilpasning, fra lydabsorbering til farge og design. Valg av himlingsplater avhenger av behovene i det aktuelle rommet, fra kontorer til restauranter. Tilpassede farger og materialer kan skape unike romopplevelser og skille ulike områder.

Kontakt oss i dag for en gratis befaring.