Glassvegger og systemvegger

Glassvegger har blitt stadig mer populært i norske kontorbygg, og dette fenomenet er ikke uten begrunnelse.

Glassvegger og systemvegger

De store glassflatene muliggjør en optimal utnyttelse av naturlig lys, skaper et lyst og trivelig arbeidsmiljø for de ansatte. I tillegg til å forbedre mengden lys sammenlignet med vanlige vegger, skaper glassvegger også en åpen og inviterende atmosfære.

Det er flere overbevisende argumenter for å velge glassvegger i kontorlokaler og andre næringsbygg. Grunnen til dette er:

Dagslys for et bedre innemiljø: Glassvegger tillater at dagslyset trenger inn i lokalene, og dette naturlige lyset har positive effekter på arbeidsmiljøet. Det kan bidra til å øke trivselen, redusere øyeutmattelse og øke produktiviteten blant de ansatte.

Større romfølelse: Glassvegger gir en illusjon av større rom ved å skape gjennomsiktige barrierer. Dette kan være spesielt verdifullt i mindre kontorlokaler, hvor åpenhet kan bidra til å unngå følelsen av tetthet.

Åpne og innbydende lokaler: Glassvegger skaper et åpent og innbydende miljø som kan fremme samarbeid og kommunikasjon. De ansatte kan føle seg mer tilkoblet og engasjert når de jobber i et slikt miljø.

Moderne preg: Glassvegger gir lokalene et moderne og elegant preg. Dette kan være spesielt viktig for bedrifter som ønsker å formidle et inntrykk av innovasjon og tidssvarende design.

Lett å vedlikeholde: Glassvegger er enkle å vedlikeholde sammenlignet med tradisjonelle vegger. De kan rengjøres og holdes i god stand med minimal innsats, noe som sparer tid og ressurser.

Forskjellige typer glassvegger tilbys for å imøtekomme ulike behov

  • Glassvegger med heltreomramming
  • Glassvegger med aluminiumsramme
  • Fullglassvegger
  • Brannglassvegger
  • Foldevegger i glass og dører i glass.

Dette mangfoldet gir bedrifter muligheten til å velge den typen glassvegg som passer best for deres spesifikke krav og estetiske preferanser. Med alle disse fordelene og variasjonsmulighetene representerer glassvegger en moderne og funksjonell løsning for moderne arbeidsmiljøer.

Systemvegger

https://www.moelven.com/

Systemvegg er en struktur som består av ferdig overflatebehandlede gipsplater montert på et stålstenderverk. Denne veggmodellen brukes primært som romskillevegger eller frontvegger som inkluderer dører og glassfelt i systemet.

Gipsplater og synlige profiler kommer som standard i hvit farge, men det er mulig å velge andre farger etter ønske.

Karmer til dører og glassfelt er tilgjengelige i ulike materialer som heltre, finert, foliert eller malt, og de kan også tilpasses i valgfri farge.

Når det gjelder dører, er det flere alternativer tilgjengelige. Dette inkluderer tette dører, glassdører, rammedører og skyvedører, noe som gir fleksibilitet og tilpasningsmuligheter i henhold til prosjektets behov.

Hele systemet er prefabrikert for enklere montering på byggeplassen. Dette gjør installasjonen mer effektiv og bidrar til å redusere byggetiden. Prefabrikasjonen sikrer også høy kvalitet og standardisering i produktet.

Samlet sett gir systemveggen en praktisk og fleksibel løsning for å definere rom og integrere dører og glassfelt i en bygningsstruktur. Den tilpassbare fargepaletten og materialvalgene gir mulighet for estetisk tilpasning i henhold til prosjektkravene. Systemets prefabrikerte natur bidrar til en smidig installasjonsprosess og øker effektiviteten i byggeprosessen.

Med vår erfaring er vi fullt bevisste på hva som er avgjørende når det gjelder montering av systemvegger. Vi sørger for at innredningskonstruksjonene harmoniserer sømløst med andre fagområder innenfor de fastsatte rammevilkårene, lover og regler. Målet vårt er ikke bare å oppfylle tekniske krav, men også å skape en behagelig og trivelig løsning.

Kontakt oss i dag for befaring.